Welkom bij Eventliner Tours!

Welkom bij Eventliner Tours!

Welkom bij Eventliner Tours touringcars, het adres waar u een touringcar of een partybus kunt huren voor uw busreis. Wij beschikken over een ruime vloot met verschillende soorten touringcars waardoor we altijd wel een touringcar hebben die bij u en uw gezelschap past. Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en zijn uw graag van dienst!

Naast touringcars bieden wij ook partybussen aan voor uw bedrijfsuitje, zakelijk evenement, teambuilding, bruiloft, schoolreisje, dagtocht, meerdaagse reis, beurs en nog veel meer leuke tochten door binnen en buitenland. Onze medewerkers kunnen u helpen met het plannen van de reis tot het aanbieden van compleet op maat gemaakte busreizen.

Wij beschikken over budgetbussen, partybussen, standaard touringcars en luxe touringcars waarbij u gezellig in groepjes van vier aan een tafel kunt plaatsnemen. Denk daarbij aan 16 persoons-minibussen tot maar liefst 90 persoons-dubbeldekkers, voor partybussen bent u ook zelfs bij ons op het juiste adres!
U kunt dus voor vrijwel elk type bus tot iedere prijsklasse bij ons terecht.

Voor een prijsaanvraag kunt u het prijs aanvraag formulier invullen of ons bellen op 0174-203040 voor een vrijblijvende offerte.

Wij horen graag van u!