Discobus huren

Hét adres voor uw discobus

Onze discobussen zijn de meest duurzame oplossing voor gezellig vervoer. Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een discobus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een discobus huren voor jouw gelegenheid

De voorpret start al zodra jij onderweg bent naar jouw feest, of het nu een bedrijfsfeest of concert is. Met de stijlvolle discobussen van Eventliner Tours, die van alle comfort zijn voorzien, kun jij de zit opstelling naar wens wijzigen en genieten van koele drankjes onderweg.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw groep kunnen doen? Of wil jij meteen een discobus huren? Vul ons aanvraagformulier in of neem contact met ons op. Met Eventliner Tours reis jij op de leukste manier naar jouw feest of evenement!

Discobus met chauffeur

Onze chauffeurs zorgen voor een veilige, snelle en comfortabele rit naar waar jij maar heen wilt.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en aanvullende kosten al bij de prijs inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan strikte veiligheidsnormen, waardoor jouw aankomst gegarandeerd veilig is.

Discobus huren

Wat moet je doen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zouden het op prijs stellen als jij de aanvraag zo compleet mogelijk invult. Door jouw wensen helder te specificeren, kunnen wij de discobus efficiënter voor jou voorbereiden.

U ontvangt een scherpe prijs

Wij starten meteen met jouw aanvraag! In de offerte zorgen wij voor de meest gunstige prijs. Als het aanvraagformulier niet helemaal compleet is, nemen wij persoonlijk contact met jou op.

Wij doen de rest

Heb jij de offerte ontvangen? Neem plaats en laat je meenemen op reis! De rest regelen wij voor jou.

Discobus huren

Huur een discobus

Passend vervoer voor jouw feest

Op zoek naar een discobus? Zoek niet verder! Bij Eventliner hebben wij discobussen gestationeerd door heel Nederland. Elk jaar vervoeren wij meer dan een miljoen individuen, voor bedrijfsuitjes tot concerten en festivals. Met capaciteiten variërend van 18 tot maar liefst 1800 mensen, dankzij onze uitgebreide vloot aan discobussen, zorgen wij ervoor dat de feeststemming al op de weg begint. Geïnteresseerd? Neem contact op via ons aanvraagformulier.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

In onze discobussen passen 20 tot 90 personen. Wij beschikken over een groot aantal discobusbussen voor diverse groepsgroottes. Onze bussen beschikken over gezellige zitopstellingen voor 4 waardoor de bussen ook perfect zijn voor kleine groepjes.

Onze discobussen zijn er helemaal klaar voor om er één dik feest van de maken. Elke discobus is voorzien van tafeltjes, een koelkast, geluidinstallatie en feestverlichting. De koelkast is gevuld met diverse alcoholische en non-alcoholische dranken. Je kan ervoor kiezen om jouw favoriete muziek af te spelen via de gratis WIFI en Spotify die geïnstalleerd zijn in elke discobus.

De prijzen voor discobussen zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Elke rit in een discobus is namelijk verschillend. Vaak ligt het huren van een discobus tussen de €300 en €2500. De factoren waar de prijs afhankelijk van is, zijn:

  • De dagplanning
  • Bestemming
  • De datum
  • Tijdstippen
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rijtijden
  • Rusttijden

 

Zoals je misschien wel ziet kunnen de prijzen erg variëren. Als je precies wilt weten wat een discobus jou gaat kosten kan je het beste ons aanvraagformulier invullen.

Een discobus is een sfeervol aangeklede bus met discolampen, lasers en geluidinstallatie. In de bus is er een koelkast te vinden vol met koude dranken. Eén van onze chauffeurs rijdt jullie naar de bestemming en zal er een onvergetelijke dag van maken. In overleg met ons kan jij jouw rit in de discobus zo gek maken als je wilt!

Een discobus is het ideale vervoer naar een festival, concert of andere feestlocatie. Jij hoeft niet meer met jouw gezelschap in het openbaar vervoer. Geniet al van een feestje dat begint voordat jij op jouw eindbestemming bent aangekomen. Je wordt op de gewenste locatie opgehaald en gebracht. Geen zorgen meer over het vervoer en ultiem genieten!

Er zijn veel verschillende discobus verhuurbedrijven in Nederland. Wij van Eventliner Tours zijn een discobussen verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel elk festival of andere feestbestemming in het binnen- of buitenland inzetbaar zijn. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen vervoeren. Vraag jouw rit aan in een discobus via ons aanvraagformulier.

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Elke reis in onze discobus brengt een unieke groep feestgangers samen. Wij vragen slechts een fractie van hen om hun ervaringen te delen. De recensies hieronder vormen slechts een selectie. Voor een dieper inzicht in onze dienstverlening is het raadzaam om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij jou specifiek informeren over wat jij kunt verwachten bij het huren van een discobus bij ons.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google