Discobus huren

Hét adres voor uw discobus

Onze discobussen zijn de meest duurzame oplossing voorgezellig vervoer. Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een discobus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een discobus huren voor jouw gelegenheid

Het feestje begint al op de weg naar het evenement, bedrijfsfeest of concert. Onze luxe discobussen zijn van alle gemakken voorzien, de zitruimtes zijn flexibel aan te passen en de drankjes liggen koud in de koelkast. Onze vriendelijke chauffeur zorgt voor de leukste muziek tijdens jouw reis, het feest begint wanneer je instapt in één van de discobussen van Eventliner Tours.

Wil je weten wat we voor jou en je gezelschap kunnen betekenen? Of wil je direct een discobus huren? Vul het offerteformulier in of neem contact op voor de mogelijkheden. Het leukste vervoer naar jouw feest, evenement of festival! 

Discobus met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Discobus huren

Wat moet je doen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

wij willen je vriendelijk verzoeken de aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe duidelijker jij jouw wensen in kaart brengt, hoe sneller wij de discobus voor je klaar kunnen zetten.

U ontvangt een scherpe prijs

Wij gaan direct voor je aan de slag! In de offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs, mocht je het formulier onvolledig hebben ingevuld dan zullen we persoonlijk contact met je opnemen.

Wij doen de rest

Offerte in goede orde ontvangen? Ga lekker zitten, pak een drankje en geniet van je reis! wij doen de rest.

Discobus huren

Huur een discobus

Passend vervoer voor jouw feest

Als je op zoekt bent naar een discobus, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eventliner is een discobusmaatschappij met diverse standplaatsen door heel Nederland. Jaarlijks vervoeren wij ruim een miljoen mensen, uiteenlopend van kleine bedrijfsfeesten tot de grootste festivals. De groepen kunnen variëren van 18 tot wel 1800 personen. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare discobussen. Dus wil je onderweg al wat sfeer in de groep krijgen? Meld je dan aan via het contactformulier. 

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze discobus gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat je hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als je meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een discobus. 

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google