Feestbus huren

Hét adres voor uw feestbus

Wij voervoeren onze passagiers op de meest duurzame manier! Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een feestbus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een feestbus huren voor een festival of feestje

Jouw feestje begin wanneer je aan boord stapt van één van onze feestbussen. Een ideale uitkomst wanneer je met een grote groep naar een festival, bedrijfsfeest of concert gaat. Onze Feestbussen zijn van alle gemakken voorzien en worden zorgvuldig onderhouden. De zitruimtes zijn flexibel in te delen en de discolampen maken écht een feestje van jouw reis. De chauffeur zorgt voor de leukste muziek en de drankjes liggen alvast koud in de koelkast.

Ben benieuwd wat wij voor jou en je gezelschap kunnen doen? De allerleukste manier om naar een festival af te reizen? Vul het offerteformulier in en stap direct aan boord of neem vrijblijvend contact op voor vragen of maatwerk.

Feestbus met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

feestbus huren

Wat moet je doen?

Vraag een offerte aan

wij willen je vriendelijk verzoeken de aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe duidelijker jij jouw wensen in kaart brengt, hoe sneller wij de feestbus voor je klaar kunnen zetten.

Ontvang de scherpste prijs

Wij gaan direct voor je aan de slag! In de offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs, mocht je het formulier onvolledig hebben ingevuld dan zullen we persoonlijk contact met je opnemen.

Geniet van je reis

Offerte in goede orde ontvangen? Ga lekker zitten, pak een drankje en geniet van je reis! wij doen de rest.

Feestbus huren

Huur een Feestbus

Passend vervoer voor jouw feest

Als je op zoekt bent naar een feestbus, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eventliner is een feestbusmaatschappij met diverse standplaatsen door heel Nederland. Jaarlijks vervoeren wij ruim een miljoen mensen, uiteenlopend van kleine bedrijfsfeesten tot de grootste festivals. De groepen kunnen variëren van 18 tot wel 1800 personen. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare feestbussen. Dus wil je onderweg al wat sfeer in de groep krijgen? Meld je dan aan via het contactformulier.

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze feestbus gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat je hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als je meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een feestbus. 

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google