Feestbus huren

Hét adres voor uw feestbus

Wij voervoeren onze passagiers op de meest duurzame manier! Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een feestbus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een feestbus huren voor een festival of feestje

Zodra jij jouw voet zet in een van onze feestbussen, gaat jouw feest van start. Perfect voor groepsreizen naar festivals, bedrijfsevenementen of concerten. Elke bus is uitgerust met comfort en stijl, zorgvuldig onderhouden. Pas de zitplaatsen naar wens aan en laat je meevoeren door de flitsende discolichten. Onze chauffeur trakteert jou op de beste muziek, terwijl koele drankjes jou opwachten.

Wil jij weten wat we voor jou en jouw groep kunnen betekenen? Op zoek naar de ultieme feest ervaring? Vul ons offerteformulier in om direct te starten of neem gerust contact op voor speciale verzoeken of vragen.

Feestbus met chauffeur

Onze bestuurders zorgen voor een veilige, snelle en comfortabele rit naar uw eindbestemming.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en overige extra kosten altijd inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan strikte veiligheidsnormen, waarborgend dat jij steeds veilig op jouw bestemming arriveert.

feestbus huren

Wat moet je doen?

Vraag een offerte aan

We stellen het op prijs als je de aanvraag zo gedetailleerd mogelijk invult. Door jouw voorkeuren helder aan te geven, kunnen we de feestbus efficiënter voor jou regelen.

Ontvang de scherpste prijs

We beginnen meteen voor je! In de offerte streven wij altijd naar de meest gunstige prijs. Als er details ontbreken in het formulier, nemen wij rechtstreeks contact met jou op.

Geniet van je reis

Offerte in goede orde ontvangen? Neem plaats, neem een drankje en relax tijdens jouw reis. Wij zorgen voor de rest.

Feestbus huren

Huur een Feestbus

Passend vervoer voor jouw feest

Zoek jij een feestbus? Bij Eventliner zit je goed. We hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en jaarlijks vervoeren wij meer dan een miljoen passagiers. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of massale festivals, wij vervoeren groepen van 18 tot 1800 personen. Dankzij onze uitgebreide vloot aan feestbussen kunnen wij aan bijna elke vraag voldoen. Klaar voor een feeststemming tijdens de rit? Neem contact op via ons contactformulier.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

In onze feestbussen passen 20 tot 90 personen. Wij beschikken over verschillende feestbussen voor diverse groepsgroottes. Onze bussen beschikken over gezellige zitopstellingen voor 4 personen waardoor de bussen ook perfect zijn voor kleinere groepen.

Onze feestbussen zijn helemaal klaar om er één dik feest van de maken. Elke feestbus is voorzien van tafeltjes, een koelkast, geluidinstallatie en feestverlichting. De koelkast is gevuld met diverse alcoholische en non-alcoholische dranken. Jij kan ervoor kiezen om jouw favoriete muziek af te spelen via de gratis WIFI en Spotify.

De prijzen voor feestbussen zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Elke rit in een feestbus is namelijk verschillend. Vaak ligt het huren van een feestbus tussen de €300 en €2500. De factoren waar de prijs afhankelijk van is, zijn:

  • De dagplanning
  • Bestemming
  • De datum
  • Tijdstippen
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rijtijden
  • Rusttijden

 

Zoals je misschien wel ziet kunnen de prijzen erg variëren. Als je precies wilt weten wat een feestbus jou gaat kosten kan je het beste een aanvraagformulier invullen of bellen naar Eventliner Tours. Zo kunnen wij jou duidelijkheid geven rond te kosten en je een passend voorstel geven.

Een feestbus is een sfeervol aangeklede bus met discolampen, lasers en geluidinstallatie. In de bus is er een koelkast te vinden vol met koude dranken. Eén van onze chauffeurs rijdt jullie naar de bestemming en zal er een onvergetelijke dag van maken. In overleg met ons kan jij jouw rit in de feestbus zo gek maken als je wilt!

Een feestbus is het ideale vervoer naar een festival, concert of andere feestlocatie. Jij hoeft niet meer met jouw gezelschap in het openbaar vervoer. Geniet al van een feestje voordat je op de bestemming bent aangekomen. Je wordt op de gewenste locatie opgehaald en gebracht. Geen zorgen meer over het vervoer en ultiem genieten!

Er zijn veel verschillende feestbus verhuurbedrijven in Nederland. Wij van Eventliner Tours zijn een feestbussen verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel elk festival of andere feestbestemming in het binnen- of buitenland inzetbaar zijn. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen vervoeren. Vraag jouw rit aan in een feestbus via ons aanvraagformulier.

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Elke rit met onze feestbus biedt unieke ervaringen met altijd een leuke groep aan boord. Wij vragen slechts een paar gasten om hun feedback te delen, dus de onderstaande beoordelingen zijn slechts een fractie van alle reacties. Voor een completer beeld van wat wij bieden, raden wij jou aan direct met ons in gesprek te gaan. Zo kunnen wij jou uitgebreid informeren over het huren van een van onze feestbussen.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google