Touringbus huren

Altijd een passende touringbus voor uw gezelschap

De meest duurzame manier van vervoer over de weg! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringbus huren

Touringbus huren voor een bijzondere gelegenheid? Wij denken graag met u mee. Met een gezelschap een weekendje weg of met uw collega’s naar een congres, wij zullen uw reis tot in de puntjes voor u verzorgen. Eventliner Tours beschikt over een breed wagenpark op verschillende locaties binnen het land, zo is er altijd een passende touringbus beschikbaar. De touringbussen worden zorgvuldig onderhouden en hygiënisch gereinigd, ook is de opstelling van de zitruimtes aanpasbaar aan ieder soort gezelschap. Een vriendelijke, ervaren en gastvrije chauffeur zorgt dat u een onvergetelijke dag zult hebben. Onze luxe touringbussen zijn van alle gemakken voorzien Ook kunt u de catering uit handen geven aan Eventliner Tours.

Ons diverse wagenpark bestaat uit verschillende soorten touringbussen die u kunt huren. Voor iedere gelegenheid is er passend vervoer beschikbaar. Naast een touringbus kunt ook bij ons terecht voor een partybus, touringcar of discobus. Eventliner Tours heeft standplaatsen door het hele land, hierom kunnen wij u in elke regio moeiteloos van dienst zijn.

In het overzicht vindt u een greep uit onze populaire bestemmingen. Heeft een andere bestemming of wilt u een reis op maat gemaakt door onze medewerkers? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee. Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar: 0174 – 20 30 40.

Touringbus met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Touringbus huren

Wat moet u doen?

Dien uw aanvraag in

Gelieve het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen. Wij willen u graag voorzien van maatwerk en passend advies, bij het correct invullen van het formulier kunnen wij u nóg sneller van dienst zijn.

Ontvang altijd de scherpste prijs

Na het versturen van het formulier gaan wij direct voor u aan de slag. In uw voorstel berekenen wij altijd de scherpste prijs voor uw reis. Bij onvolledig invullen van het formulier zullen wij persoonlijk contact met u opnemen.

Geniet van de reis

Wanneer alles in goede orde is ontvangen zullen wij uw reis tot in de puntjes voorbereiden. U kunt rustig achterover leunen en genieten van uw reis en gezelschap.

Touringbus huren

Huur een touringbus

Een touringbus voor iedere gelegenheid

Voor het huren van een touringbus kunt u bij Eventliner Tours uitstekend terecht. Vriendelijke en gastvrije chauffeurs, een breed wagenpark aan luxe touringbussen en standplaatsen door het hele land. Wij vervoeren passagiers op duurzame wijze naar verschillende bestemmingen, van schoolreisjes tot internationale dagtours. Wij weten met onze jarenlange ervaring dan ook als geen ander hoe we u een volledig verzorgde reis kunnen bezorgen, alles is tot in de puntjes geregeld.

Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en de beste prijs voor uw tour. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons touringcarbedrijf  bereiken op het telefoonnummer: 0174 – 20 30 40 of u kunt direct het offerteformulier invullen voor de beste prijs. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Reviews van onze tevreden passagiers

Wij kijken met veel plezier terug op deze tours:

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringbus gevuld met een grote groep mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een touringbus.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google