Touringbus huren

Altijd een passende touringbus voor uw gezelschap

Touringbus huren? De meest duurzame manier van vervoer over de weg! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringbus huren

Touringbus huren voor speciale gelegenheden? Eventliner Tours begeleidt u in elke stap. Of u nu een weekendje weg plant met het kantoor of naar een zakelijk evenement reist, wij zorgen voor een naadloze ervaring. Ons uitgebreide wagenpark, verspreid over het land, garandeert altijd een geschikte bus keuze. Elk voertuig wordt met zorg onderhouden en grondig gereinigd, met flexibele zitopties voor elke type groep. Vertrouw op onze professionele, vriendelijke chauffeurs voor een onvergetelijke reis. Geniet van de luxe en comfort van onze bussen en overweeg onze cateringdiensten voor een complete ervaring.

Binnen onze veelzijdige vloot vindt u diverse bus soorten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Van partybussen tot discobussen, wij bedienen elke regio dankzij onze nationale standplaatsen.

Bekijk onze topbestemmingen of vertel ons over uw specifieke wensen. Maatwerk nodig? Ons team kijkt graag met u naar alle mogelijkheden. Vraag een offerte aan of bel ons op: 0174 – 20 30 40.

Touringbus met chauffeur

Onze bestuurders zorgen voor een veilige, snelle en comfortabele rit naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en aanvullende kosten altijd bij de prijs inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

De veiligheidsstandaarden van onze bussen zijn topklasse, waarborgend dat u altijd veilig arriveert.

Touringbus huren

Wat moet u doen?

Dien uw aanvraag in

Vul het aanvraagformulier alstublieft grondig in. Door het formulier volledig en correct in te vullen, stelt u ons in staat om een goed aansluitende offerte op te sturen.

Ontvang altijd de scherpste prijs

Zodra u het formulier verzendt, beginnen wij gelijk met het verwerken ervan. In ons voorstel garanderen wij altijd de meest concurrerende prijs voor uw trip. Als er gegevens ontbreken, nemen wij persoonlijk contact met u op.

Geniet van de reis

Zodra wij alles in goede orde hebben ontvangen, regelen wij uw reis tot in detail. U hoeft alleen maar te ontspannen en volop te genieten van uw trip met uw gezelschap.

Touringbus huren

Huur een touringbus

Een touringbus voor iedere gelegenheid

Bij Eventliner Tours bent u aan het juiste adres voor het huren van een touringbus. Met ons diverse wagenpark aan luxe bussen, toegewijde en gastvrije chauffeurs en locaties door het hele land, bieden wij duurzaam vervoer voor diverse trips – van lokale schoolreisjes tot internationale dagtochten. Door onze uitgebreide ervaring weten wij precies hoe wij u een zorgeloze reiservaring kunnen bieden.

Wij waarderen transparante communicatie en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Om de opties te verkennen, neemt u contact op via: 0174 – 20 30 40 of vul ons offerteformulier in. Wij nemen snel contact op om samen uw reisplannen door te nemen.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

Wij beschikken over een enorme vloot aan bussen. Gemiddeld hebben onze touringbussen 20 tot 90 zitplaatsen. Het aantal plekken dat beschikbaar is in de bus is dus afhankelijk van de type touringcar die u huurt. Onze chauffeur zal uw reis tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen.

Aan het huren van een touringbus is geen standaard prijskaartje te hangen. De kosten van een touringbus kunnen erg variëren van €300 tot €2500 per dag. Deze kosten worden berekend volgens de volgende punten:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • Datum
  • Tijdstop
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

Wilt u weten hoeveel een touringbus huren voor u gaat kosten? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Dan vertellen wij u meer.

Na het invullen van een aanvraagformulier ontvangt u binnen 24 uur nog een prijsopgave in de mail. Na het bevestigen van deze prijsopgave zullen wij u een factuur opsturen.

Zodra het zover is zal uw eigen chauffeur u welkom heten in de touringbus. De chauffeur zal de regels toelichten en de dagplanning vertellen. Is de dag voorbij? Dan kunt u samen met de chauffeur controleren of niemand iets heeft laten liggen in de bus.

Een touringbus is een duurzaam vervoersmiddel geschikt voor dagtochten, schoolreisjes, zakelijke reizen en partijen. Bij het huren van een touringbus is er altijd een zeer ervaren chauffeur betrokken die de gehele reis tot in de detail voorbereid.

Een touringbus is de manier om een kleine of grote groep mensen te vervoeren naar dezelfde bestemming. U kan een touringbus huren voor bedrijfsuitjes, zakelijk evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse busreizen, beurzen en congressen en zelfs voor festivals. Met een touringbus hoeft u nooit meer te stressen over het vervoer en is alles voor u geregeld.

In Nederland zijn er veel lokale touringbus verhuurbedrijven. Eventliner Tours is een touringbus verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u gemakkelijk naar elke locatie binnen of buiten Nederland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk verplaatsen. Interesse in het huren van een touringbus? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Reviews van onze tevreden passagiers

Wij kijken met veel plezier terug op deze tours:

Elke rit die wij verzorgen is uniek en vervoert vaak een groot aantal passagiers. Wij vragen slechts enkele van hen om feedback te geven. Hieronder vindt u een selectie van onze beoordelingen. Voor meer inzicht in onze dienstverlening of de opties voor het huren van een touringbus, neem gerust contact met ons op.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google