Touringcar voor een Bedrijfsfeest

Om het bedrijfsfeest compleet te maken

Of het nu een klein team is of een groot bedrijfsfeest. Wij weten er wel raadt mee als het gaat om vervoer. Zin in wat gezelligheid voor onderweg? Vul dan het formulier in.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Touringcar met chauffeur

Onze chauffeurs brengen je comfortabel, veilig en ontzettend snel naar je bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat je altijd veilig aankomt.

Voor bedrijfsfeesten

Vervoer voor elk bedrijfsfeest

Vraag eerst een offerte aan

Bij uw offerte aanvraag willen wij u vragen om zo volledig mogelijk te zijn. Dan kunnen wij namelijk veel sneller een offerte opsturen. Iedere aanvraag behandelen wij direct.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Wij gaan aan de slag als wij uw aanvraag hebben ontvangen. Daarbij berekenen wij altijd de scherpste prijs. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij spoedig contact op.

En daarna doen wij de rest

Als de offerte goed is bevallen, dan regelen wij de rest. Ontzorgen noemen wij dat. Wij zijn op tijd op de afgesproken bestemming en vervoeren iedereen veilig van A naar B.

Bedrijfsfeest

Vervoer voor het personeel

Vervoer voor bedrijfsfeesten

Met collega’s op stap of gewoon een gezellige rit naar een bedrijfsborrel. Het kan allemaal. Eventliner is een touringcarmaatschapij met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd en overal op tijd zijn. De groepen kunnen variëren van 18 tot wel 1800 personen. Daarnaast zijn onze bussen ook volledig in te richten. Met andere woorden, u roept en wij draaien. Wil je onderweg al wat sfeer in de groep krijgen? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier.

Reviews van onze klanten

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met een grote groep mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn als touringcarbedrijf. 

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google