Touringcar huren

Hét adres voor uw touringcar

De meest duurzame manier van touringcar huren! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringcar huren

Wilt u een touringcar huren voor een bedrijfsfeestjevrijgezellenfeest of heeft u vervoer nodig naar een beurs of congres? Bij Eventliner Tours is er altijd een passende touringcar beschikbaar die past bij uw gezelschap. Er is altijd een zeer ervaren chauffeur aan boord om uw reis tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu met een klein gezelschap reist of met een grote groep naar een feest of festival afreist. Een touringcar huren doet u bij Eventliner Tours. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, advies of maatwerk.

Jaarlijks vervoeren wij ruim een miljoen passagiers naar diverse bestemmingen. Een touringcar huren doet u eenvoudig middels het reserveringsformulier. Wij stellen u direct op de hoogte van de beschikbaarheid.

In het overzicht een kleine greep uit onze populaire bestemmingen. Heeft u een andere bestemming? Laat het ons weten, voor iedere reis hebben wij een passende touringcar beschikbaar.

Touringcar met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Touringcar huren

Wat moet u doen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij willen u vriendelijk verzoeken uw aanvraag voor het huren van een touringcar zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij snel en efficiënt direct een passende offerte voor u opmaken.

U ontvangt een scherpe prijs

Wij gaan direct aan de slag wanneer uw aanvraag is ontvangen. In uw offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs. Mocht u het formulier per ongelijk onvolledig hebben ingevuld, dan nemen wij snel contact met u op.

Wij doen de rest

Offerte in goede orde ontvangen? Wij zullen u volledig ontzorgen. Sit back and relax, geniet van uw reis en gezelschap!

Touringcar-huren-chauffeur
Touringcar-huren-direct

Huur een touringcar

Touringcar huren met chauffeur

U kunt bij Eventliner Tours uitstekend terecht voor het huren van een touringcar. Wij rijden al meerdere jaren op grote schaal vele gezelschappen naar verschillende bestemmingen. Onze ervaren, gastvrije en vriendelijke chauffeurs weten dan ook als geen ander hoe ze uw reis tot in de puntjes moeten verzorgen. U wordt volledig ontzorgd van A tot Z. Wij vervoeren groepen van een uiteenlopend aantal tussen de 10 en 4000 personen op de meest duurzame wijze.

Ons touringcarbedrijf  heeft diverse standplaatsen door het land heen, hierdoor kunnen wij u vrijwel in elke stad of regio voorzien van passend vervoer. Een touringcar huren regelt u eenvoudig via het offerteformulier. Heeft u vragen over het huren van een touringcar of wilt u een op maat gemaakte reis samenstellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Reviews van uw voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met een grote groep mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een touringcar.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google