Touringcar huren

Hét adres voor uw touringcar

De meest duurzame manier van touringcar huren! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringcar huren

Zoekt u vervoer voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een congres? Eventliner Tours biedt de ideale bus voor elke gelegenheid. Met onze deskundige chauffeurs verzekeren wij u van een zorgeloze rit, of u nu met een selecte groep of een groot gezelschap een festival of feest bezoekt. Kies voor Eventliner Tours voor uw busvervoer. Wij staan klaar voor uw vragen en bieden oplossingen op maat.

Wij vervoeren jaarlijks meer dan een miljoen mensen naar allerlei locaties. Reserveer uw bus gemakkelijk via ons boekingsformulier en wij informeren u over de beschikbaarheid.

Hiernaast is een voorproefje van evenementen waar klanten eerder al eens een touringcar voor hebben gehuurd. Heeft u een andere bestemming in gedachten? Geef het door en wij zorgen voor de perfecte bus voor uw reis.

Touringcar met chauffeur

Onze bestuurders zorgen voor een veilige, snelle en aangename rit naar waar u maar naartoe wilt.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en aanvullende kosten al inbegrepen in de prijs.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan strikte veiligheidsnormen, waardoor u altijd veilig op uw bestemming arriveert.

Touringcar huren

Wat moet u doen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zouden het op prijs stellen als u uw touringcar huuraanvraag zo gedetailleerd mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij direct een passende offerte voor u samenstellen.

U ontvangt een scherpe prijs

Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen, gaan wij meteen aan het werk. Wij streven er altijd naar om u de meest voordelige offerte te bieden. Als er gegevens ontbreken in het formulier, zoeken wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij doen de rest

Heeft u de offerte ontvangen? Laat dan alle zorgen aan ons over. Leun achterover, geniet van uw trip en de mensen om u heen!

Touringcar-huren-chauffeur
Touringcar-huren-direct

Huur een touringcar

Touringcar huren met chauffeur

Eventliner Tours is uw ideale partner voor het huren van een touringcar. Met jarenlange ervaring vervoeren wij diverse groepen naar allerlei bestemmingen. Dankzij onze bekwame en gastvrije chauffeurs is uw reis bij ons in goede handen en kunt u genieten van een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Of u nu met 10 of 4000 personen reist, wij zorgen voor duurzaam vervoer.

Ons bedrijf heeft verschillende locaties verspreid over het land, waardoor wij in bijna elke stad of streek passend vervoer kunnen bieden. Het regelen van een touringcar gaat moeiteloos via ons offerteformulier. Heeft u specifieke wensen of vragen over het huren? Onze klantenservice staat klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

Wij beschikken over een diverse vloot aan touringcars. Gemiddeld hebben onze touringcars 20 tot 90 zitplaatsen. Het aantal plekken dat beschikbaar is in de touringcar is dus afhankelijk van de touringcar die u huurt. Onze chauffeurs zullen uw reis tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen.

Aan het huren van een touringcar is geen standaard prijskaartje te hangen. De kosten van een touringcar kunnen erg variëren van €300 tot €2500 per dag. Deze kosten zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • Datum
  • Tijdstip
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

 

Wilt u weten hoeveel een touringcar huren voor u gaat kosten? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Dan vertellen wij u meer.

Na het invullen van een aanvraagformulier ontvangt u binnen 24 uur nog een prijsopgave in de mail. Na het bevestigen van de prijsopgave zullen wij u een factuur opsturen.

Zodra het zover is zal uw eigen chauffeur u welkom heten in de touringcar. De chauffeur zal de regels toelichten en de dagplanning vertellen. Is de dag voorbij? Dan kunt u samen met de chauffeur controleren of er niks is achtergebleven in de bus.

Een touringcar is een duurzaam vervoersmiddel geschikt voor dagtochten, schoolreisjes, zakelijke reizen en partijen. Bij het huren van een touringcar is er altijd een zeer ervaren chauffeur betrokken die de gehele reis tot in de detail voorbereid.

Een touringcar is de manier om een kleine of grote groep mensen te vervoeren naar dezelfde bestemming. U kan een touringcar huren voor bedrijfsuitjes, zakelijk evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse busreizen, beurzen en congressen en zelfs voor festivals. Met een touringcar hoeft u nooit meer te stressen over het vervoer en is alles voor u geregeld.

In Nederland zijn er veel lokale touringcar verhuurbedrijven. Eventliner Tours is een touringcar verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u gemakkelijk naar elke bestemming binnen of buiten Nederland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk verplaatsen. Vul het aanvraagformulier in als u een touringcar wilt huren. Voor meer informatie of maatwerk kan u het beste contact opnemen met ons via de telefoon.

Reviews van uw voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Elke reis die wij maken is uniek en elke rit is gevuld met verschillende groepen mensen. Wij vragen slechts een fractie van hen om een beoordeling achter te laten. Wat u hier ziet, is dus slechts een selectie van onze feedback. Om een beter beeld te krijgen van onze dienstverlening, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. Wij lichten graag toe wat wij u kunnen bieden bij het huren van een touringcar.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google