Vrijgezellenfeest

Altijd passend vervoer voor uw vrijgezellenfeest

Wij vervoeren al meerdere jaren ruim een miljoen passagiers per jaar door het hele land. De bestemmingen lopen uiteen van bedrijfsfeesten tot schoolreisjes en van bedrijfsuitjes tot meerdaagse tours. Doordat ons brede aanbod verdeeld staat over verschillende standplaatsen in Nederland, is er altijd passend vervoer beschikbaar bij u in de regio.

een touringcar voor iedere gelegenheid

Passend vervoer voor uw vrijgezellenfeest

Welkom bij Eventliner Tours. Ben u opzoek naar passend vervoer voor uw vrijgezellenfeest? Dan bent u hier op de juiste plek. Eventliner Tours beschikt over een ruime vloot aan touringcars, partybussen en feestbussen voor uw vrijgezellenfeest. Ook voor een formele reis naar een congres of beurs bij u bij Eventliner Tours van harte welkom, we zijn van alle markten thuis. Een ervaren, gastvrije en vriendelijke chauffeur neemt al uw zorgen uit handen, zo kunt u optimaal genieten van uw reis en gezelschap. Wij brengen u op de gewenste tijd en datum naar de locatie die met u vooraf wordt besproken. Ook kunnen wij de terugreis voor u tot in de puntjes verzorgen.

Op jaarbasis vervoeren wij ruim een miljoen passagiers naar de meest uiteenlopende locaties en bestemmingen. Ieder gezelschap is ander en vergt een andere aanpak. Met ons brede assortiment aan touringcars, vele vriendelijke chauffeurs en duidelijke communicatie is uw wens bij ons in goede handen.

Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor vragen of maatwerk kunt u te allen tijde contact opnemen met ons team van betrokken medewerkers.

Touringcar met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Voor vrijgezellenfeesten

Touringcar huren voor een vrijgezellenfeest

U gaat binnenkort trouwen, maar voordat het zover is moet er eerst een vrijgezellenfeest worden georganiseerd? Wij besturen de touringcar, dus er kan gerust een biertje of wijntje worden gedronken. U kunt achterover leunen in de luxe touringcar van Eventliner Tours, alle voorzieningen zijn tot in de puntjes geregeld. Als betrokken touringcarbedrijf hechten wij veel waarde aan goede service, vriendelijke chauffeurs en duidelijk communicatie. Vooraf zal uw reis goed worden voorbereid en zorgen wij ervoor dat u volledig wordt ontzrogt. U kunt genieten van een soepele, gezellige en veilige reis. U bent in goede handen bij de ervaren chauffeurs van Eventliner Tours.

Heeft u vragen of kunnen wij u wellicht ergens anders mee van dienst zijn? Wij werken regelmatig  samen met verschillende organisaties in de entertainment. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs of vul direct het offerteformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, touringcars en maatwerk.

Diverse mogelijkheden

Wat kunnen wij betekenen voor uw vrijgezellenfeest?

Eventliner tours is een touringcarbedrijf dat al jaren op grote schaal verschillende reizen verzorgt. Van schoolreisjes tot bedrijfsfeesten en het vervoeren van hele bedrijven naar congressen en beurzen is voor ons geen probleem. U kunt voor iedere gelegenheid bij ons terecht. Met een uitgebreid wagenpark hebben we altijd een passende touringcar voor u klaar staan. We gaan zeer deskundig met ons wagenpark om, het interieur is tot in de puntjes verzorgt en voldoen onze wagens aan alle veiligheidsvoorschriften.

Wij hebben door het hele land verschillende standplaatsen en kunnen u daarom in iedere regio van dienst zijn met onze luxe touringcars. Jaarlijks vervoeren wij ruim een miljoen passagiers in binnen en buitenland. De groepen die wij naar verschillende locaties brengen variëren tussen de 18 en 1800 passagiers.

Benieuwd wat wij voor u en uw vrijgezellenfeest kunnen betekenen? vul het formulier in, wij gaan graag met u in gesprek!

Enkele reviews van uw enthousiaste voorgangers

Hier blikken wij met veel plezier op terug

Iedere rit is anders, ook de reis van uw vrijgezellenfeest. Wij vervoeren onze passagiers met veel enthousiasme en zijn graag onderweg met onze luxe touringcars. Onze aanpak maakt van uw reis een onvergetelijke dag!

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google