Evenementen

Hét vervoer naar al jouw festivals en evenementen

Evenementen

Voor elk evenement passend vervoer

Eventliner rijdt al 10 jaar van en naar grote en kleine evenementen. De belangrijkste ingrediënten van een leuke busreis zijn leuke en punctuele buschaffeurs en een lekker achtergrond muziekje. Met onze staf, geluidinstallaties en luxe touringcars wordt het 100% een succes. 

Pinkpop

Pinkpop

17 t/m 19 juni 2022

Pinkpop is een festival dat iedereen wel kent, het is ook niet voor niet een van de grootste van het land. Met 210 duizend bezoekers staat dit festival op nummer 2 van de allergrootste festivals van Nederland.

Zwarte Cross

14 t/m 17 juli 2022

Het aller grootste festival van Nederland. Met ruim 220 duizend bezoekers is de Zwarte Cross elk jaar weer een enorm succes. Met een divers aanbod aan verschillende activiteiten, muziekstages en voorstellingen kun je jezelf heerlijk uitleven.

Decibel Outdoor

19 t/m 21 augustus 2022

Decibel outdoor is het luidste festival ter wereld. Sinds 2002 is het een van de grootste en populairste festivals binnen de Harder Styles-scene. Onze stad is de plek waar muziekliefhebbers met een passie voor de hardere stijlen samenkomen en LIVE LOUD, met meer dan 250 artiesten verdeeld over 25 verschillende area’s.

lowlands

Lowlands

19 t/m 21 augustus 2022

Elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst

Mysteryland

26 t/m 28 augustus 2021

Mysteryland is een jaarlijks terugkerend festival waarbij creativiteit voorop staat. Met spectaculaire shows, een ontzettend bijzonder en fraai versierd terrein en toffe stages kan je hier helemaal uitleven.