Reviews

Wat onze reizigers vertellen over Eventliner Tours

Wij vervoeren ieder jaar ruim een miljoen passagiers door het gehele land. De bestemmingen lopen uiteen van schoolreisjes tot vervoer naar festivals of concerten. Doordat ons brede aanbod verdeeld staat over verschillende standplaatsen in Nederland, is er altijd passend vervoer beschikbaar bij u in de regio.

Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Iedere rit is anders en bij iedere rit zijn onze bussen gevuld met grote groepen mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een touringcar.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google