Touringcarbedrijf

Altijd passend vervoer beschikbaar bij ons touringcarbedrijf

De meest duurzame manier van vervoer over de weg! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringcar huren bij ons touringcarbedrijf

Zoekt u vervoer voor een speciaal evenement of unieke plek? Laat ons u helpen. Of het nu gaat om festivals, bedrijfsevenementen of concerten, wij zorgen voor een zorgeloze rit en garanderen een veilige aankomst. U kunt de terugrit ook aan ons overlaten. Kies uit diverse bussen met aanpasbare zitplaatsen en optionele catering. Vraag direct een offerte aan bij ons touringcarbedrijf!

Bij ons kunt u terecht voor elke bestemming, of het nu een zakelijk congres is of een meerdaagse reis met een intieme groep. We garanderen een perfect georganiseerde en een onvergetelijke reis.

Bekijk onze meest gekozen bestemmingen in het overzicht. Mocht uw keuze er niet bij zitten of heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten voor persoonlijk advies. Vraag een offerte aan of bel ons op: 0174 – 20 30 40.

Touringcar met chauffeur

Onze bestuurders zorgen voor een veilige, snelle en aangename rit naar uw locatie.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en aanvullende kosten altijd inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, garanderend een veilige reis voor u.

Toruingbus huren bij ons touringcarbedrijf?

Dit moet u doen

Vul het offerteformulier in

Des te completer u het formulier invult, des te efficiënter kunnen wij u helpen. Wij bieden altijd een voorstel op maat dat aan uw behoeften voldoet.

Ontvang een scherpe prijs

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, starten wij direct met de verwerking. Wij zorgen voor een heldere prijsopgave zonder verborgen kosten, zodat u niet voor onvoorziene zaken komt te staan.

Ontspan en geniet van uw reis

Is alles naar wens ontvangen? Dan regelen wij uw reis van begin tot eind. U hoeft alleen te ontspannen en te genieten van de trip met uw gezelschap.

Touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf inschakelen

Ons touringcarbedrijf voor iedere gelegenheid

Wij zetten ons in voor duurzaam vervoer en onze chauffeurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenfeest, schooluitje of bedrijfsevenement, ons team staat klaar om een reis op maat te creëren. Dankzij onze luxe voertuigen verspreid over het land, zijn wij in elke regio beschikbaar. Ook voor langere reizen naar het buitenland zijn wij uw partner.

Open communicatie en een eerlijke prijs staan bij ons centraal. Laat ons uw wensen weten en wij maken graag een voorstel op maat voor u. Vul het aanvraagformulier in voor een scherpe prijsopgave voor uw groep.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

Wij beschikken over een diverse vloot aan touringcars. Gemiddeld hebben onze touringcars 20 tot 90 zitplaatsen. Het aantal plekken dat beschikbaar is in de touringcar is dus afhankelijk van de touringcar die u huurt. De chauffeur zal uw reis tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen.

Aan het huren van een touringcar is geen standaard prijskaartje te hangen. De kosten van een touringcarbedrijf kunnen erg variëren van €300 tot €2500 per dag. Deze kosten zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • Datum
  • Tijdstop
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

 

Wilt u weten hoeveel een touringcar huren voor u gaat kosten? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Na het invullen van een aanvraagformulier ontvangt u binnen 24 uur nog een prijsopgave in de mail. Na het bevestigen van de prijsopgave zullen wij u een factuur opsturen.

Zodra het zover is zal uw eigen chauffeur u welkom heten in de touringcar. De chauffeur zal de regels toelichten en de dagplanning vertellen. Is de dag voorbij? Dan kunt u samen met de chauffeur de bus controleren op achtergebleven bezittingen.

Een touringcar is een duurzaam vervoersmiddel geschikt voor dagtochten, schoolreisjes, zakelijke reizen en partijen. Bij het huren van een touringcar is er altijd een zeer ervaren chauffeur betrokken die de gehele reis tot in de detail voorbereid.

Een touringcar is de manier om een kleine of grote groep mensen te vervoeren naar dezelfde bestemming. U kan een touringcar huren voor bedrijfsuitjes, zakelijk evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse busreizen, beurzen en congressen en zelfs voor festivals. Met een touringcar hoeft u nooit meer te stressen over het vervoer en is alles voor u geregeld.

In Nederland zijn er veel lokale touringcarbedrijven. Eventliner Tours is een touringcarbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u gemakkelijk naar elke eindbestemming brengen in het binnen- of buitenland. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk verplaatsen. Wilt u een touringcar huren? Bel ons dan of vul het aanvraagformulier in.

Reviews van onze enthousiaste passagiers

Wij kijken hier met veel plezier op terug

Elke reis is uniek en meestal vervoeren wij een grote groep passagiers in onze touringcar. Wij vragen slechts een paar van hen om een beoordeling achter te laten. Hieronder vindt u slechts een selectie van de feedback. Voor een dieper inzicht in onze diensten en mogelijkheden met betrekking tot het huren van een touringcar, neem gerust contact met ons op.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google