Partybus huren

Hét adres voor jouw partybus

Wij vervoeren onze passagiers op de meest duurzame manier. Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een partybus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een partybus huren voor jouw gelegenheid

Stap aan boord van onze luxe partybus, hier is waar het feestje voor jou en je gezelschap begint. Wij vervoeren ieder jaar ruim een miljoen passagier met onze partybussen naar de meest uiteenlopende bestemmingen. We brengen onze passagiers naar festivals, bedrijfsfeesten, concerten en nog veel meer. Onze gastvrije chauffeur zorgt ervoor dat de drankjes koud staan en dat de lekkerste muziek wordt gedraaid voor jouw reis.

Ben je benieuwd wat wij als touringcarbedrijf voor jou kunnen betekenen? Je kunt het offerteformulier invullen en direct een reservering maken of vrijblijvend contact opnemen voor vragen of maatwerk. Wij hebben er zin in, jij ook?

Partybus met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Partybus huren

Wat moet je doen?

Vraag een offerte aan

Wij willen je vriendelijk verzoeken de aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe duidelijker jij jouw wensen in kaart brengt, hoe sneller wij de partybus voor je klaar kunnen zetten.

Ontvang de scherpste prijs

Wij gaan direct voor je aan de slag! In de offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs, mocht je het formulier onvolledig hebben ingevuld dan zullen we persoonlijk contact met je opnemen.

Geniet van je reis

Offerte in goede orde ontvangen? Ga lekker zitten, pak een drankje en geniet van je reis! wij doen de rest.

Partybus huren

Huur een partybus

Passend vervoer voor jouw feest

Als je op zoekt bent naar een partybus, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eventliner is een partybusmaatschappij met standplaatsen in heel Nederland. Op een zeer duurzame wijze kunnen wij groepsgroottes van 10 tot 4000 personen tegelijk vervoeren. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare partybussen. Dus wil je onderweg al wat sfeer in de groep krijgen? Meld je dan aan via het contactformulier. 

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze partybus gevuld met gezellige mensen. Slechts bij een enkeling vragen wij om een review. Dus wat je hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als je meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een partybus. 

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google