Partybus huren

Hét adres voor jouw partybus

Wij vervoeren onze passagiers op de meest duurzame manier. Uiteenlopend van grote evenementen tot bedrijfsfeesten. Dus ben jij opzoek naar een partybus? Vul dan direct het offerteformulier in!

Altijd passend vervoer

Een partybus huren voor ieder feest

Partybus huren: Stap aan boord van onze luxe partybus, waar voor jou en jouw gezelschap het  partyavontuur begint. Jaarlijks nemen wij meer dan een miljoen feestvierders mee naar diverse bestemmingen. Onze vriendelijke chauffeurs zorgen voor verfrissende drankjes en de beste muziek, zodat jouw reis een onvergetelijk feest wordt.

Interesse in de unieke reiservaring van Eventliner Tours? Dien een aanvraag in via ons formulier of neem direct contact met ons op. Er zijn mogelijkheden voor maatwerk bij ons. Voor vragen kan je altijd bij ons terecht.

partybus-huren
een-party-bus-huren-bij-eventliner-Tours
Huur-een-partybus-
party-bus-huren-festival

Partybus met chauffeur

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op een comfortabele, veilige en vlotte manier jouw bestemming bereikt.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn parkeer-, tol- en overige kosten altijd inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen zijn volgens de strengste veiligheidsnormen uitgerust, voor een gegarandeerd veilige reis.

Partybus huren

Wat moet je doen?

Vraag een offerte aan

Wij vragen jou om de aanvraag grondig en volledig te invullen. Hoe specifieker jij jouw wensen aangeeft, hoe beter wij een passende offerte voor een partybus huren kunnen opstellen.

Ontvang de scherpste prijs

Wij beginnen meteen voor jou te werken! In de offerte streven wij altijd naar de beste prijs. Als het formulier niet volledig is ingevuld, nemen wij persoonlijk contact met jou op.

Geniet van je reis

Heb jij de offerte goed ontvangen? Neem plaats, neem een drankje en ontspan tijdens jouw reis! Wij zorgen voor de rest.

Partybus huren

Huur een partybus

Passend vervoer voor jouw feest

Op zoek naar een partybus? Bij Eventliner zit je goed. Met vestigingen door heel Nederland en een duurzame benadering vervoeren wij groepen van 10 tot wel 4000 mensen, dankzij onze uitgebreide partybussen vloot. Zie jij het wel zitten om plaats te nemen in een partybus? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen

De partybus heeft 20 tot 90 zitplaatsen. Het aantal personen dat in de bus past, is afhankelijk van welke partybus je huurt. Ook is het mogelijk om met minder personen een partybus te huren, dit komt mede door de gezellige zitopstelling in groepjes van vier.

Alle partybussen zijn voorzien van tafeltjes, een grote koelkast, een goede geluidinstallatie en feestverlichting. Ook is het mogelijk om zelf muziek af te spelen via Bluetooth of je telefoon op de laden via de USB oplaadpunten.

Een partybus is niet te vergelijken met een omgebouwde stadsbus.

Een partybus huren kost tussen de €300,- en €2500,- euro per dag, de kosten voor het huren van een partybus is voor elke rit verschillend.
Waar vertrekt de bus en waar gaan jullie naar toe? Hoeveel personen gaan er mee met de partybus? En hoelang wil je over de rit doen? Om goed uit te rekenen wat een partybus huren kosten, wordt er rekening gehouden met een aantal factoren:

 

– Planning van de dag

– Bestemming

– De datum en de tijden

– Het aantal personen

– Aantal uren van standplaats tot standplaats
– Rij- en rusttijden

 

Partybus huren prijs, is een veel gezochte zoekopdracht in Google. Deze vraag is het best te beantwoorden wanneer je het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult of telefonisch contact opneemt. Dit schept veel duidelijkheid rondom jouw wensen en kan er een passend voorstel worden gedaan.

Een partybus vraag je aan bij ons via het formulier op de website.

Vervolgens ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail.

Wil je de partybus bevestigen? Reageer dan op de prijsopgave.
Vermeld daarbij ook jouw (huis/bedrijfs)-adresgegevens zodat er een factuur ter bevestiging kan worden gemaild. Na het ontvangen van de factuur dien je deze te controleren.

De dag is zover jullie de chauffeur heet jullie van harte welkom in de partybus. Tijdens het instappen licht de chauffeur de regels toe en verteld hoe jullie dag zal verlopen. In de partybus kan je ook zelf muziek af te spelen via Bluetooth en je telefoon op te laden via de USB oplaadpoorten. Ook zijn er gekoelde draken te koop aan boord.

Na afloop loop je samen met de chauffeur een rondje door de bus om te controleren of jullie niets hebben achter gelaten. Geniet van jullie reis!

Een partybus is een bus die volledig is omgebouwd als rijdende feestlocatie. Het is een sfeervol aangeklede bus met diverse laser en discolampen en een indrukwekkende geluidsinstallatie. Aan boord van een partybus is er altijd een grote koelkast gevuld met koude dranken. Een enthousiaste chauffeur heet jouw en je gezelschap van harte welkom en maakt er samen met jouw groep een onvergetelijke dag van. Speel je eigen muziek af via bluetooth en laat je telefoon op via usb aansluiting. Je kun het zo gek maken als je zelf wilt, dit is allemaal mogelijk in overleg met de verhuurder van de partybus.

Wanneer je een festival, concert of andere feestlocatie gaat bezoeken is er geen beter vervoer denkbaar dan een partybus. Je kunt samen met jouw gezelschap het feestje laten beginnen op de weg ernaartoe. Je wordt op de gewenste locatie gehaald en weer teruggebracht, je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer. Ultiem gemaakt en uitermate gezellig!

Er zijn meerdere bedrijven die een partybus verhuren. Eventliner Tours is een partybus verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor is Eventliner Tours inzetbaar naar vrijwel ieder festival, concert of andere bestemming binnen of buiten Nederland. Met een ruime vloot aan diverse bussen is er voor iedere groepsgrootte altijd een passende bus beschikbaar. Er kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk worden vervoerd naar vrijwel iedere gewenste locatie. Je kunt via het aanvraagformulier op de website eenvoudig een ritje met de partybus aanvragen. Je kunt zowel een enkele reis als een retour boeken via dit aanvraagformulier. Voor meer informatie of maatwerk kun je het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Eventliner Tours.

Reviews van voorgangers.

Hier kijken wij met een lach op terug

Elke rit met onze partybus biedt unieke ervaringen en blije passagiers. Wij vragen maar een paar mensen om feedback, dus wat je hier ziet, is slechts een fractie van de beoordelingen. Voor een diepgaander inzicht in onze dienstverlening, neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag de opties toe voor het huren van een partybus.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google