Touringcarbedrijf Nuth

Uw touringcarbedrijf in Nuth

Duurzaam vervoer van en naar Nuth. Dit kan afwisselen tussen grote bedrijfsfeesten en schoolreisjes. Zoek je een touringcarbedrijf dat met jou meedenkt? Vul dan het formulier in.

Touringcar met chauffeur

Onze eigen chauffeurs brengen je comfortabel, veilig en onwijs snel naar de uitgekozen bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Touringcarbedrijf Nuth

Hoe huur je een touringcarbedrijf uit Nuth in?

Vraag eerst een offerte aan

Wil je een touringcar huren en ben je daarvoor op zoek naar een touringcarbedrijf? Heb je een bedrijf gevonden? Dan is de eerste stap het aanvragen van een offerte. Als je een offerte aanvraagt probeer deze dan zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij namelijk veel sneller de offerte naar jou opsturen.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij een aanvraag ontvangen behandelen wij deze direct en sturen wij de offerte naar jou op. Bij het maken van deze offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs voor jou. Heb je nog vragen over de offerte? Neem dan contact op en wij zullen alle vragen die je hebt beantwoorden.

Akkoord met de offerte? Wij doen de rest.

Ben je akkoord gegaan met de offerte? Dan regelen wij de rest. Jij hebt dus geen reden meer om te stressen. Wij zijn altijd op de afgesproken tijd op locatie in Nuth en vervoeren jouw gehele gezelschap veilig van A naar B. Wij regelen alles en jij kan van je dag genieten!

Touringcarbedrijf Nuth

Touringcarbedrijf Nuth

Touringcarbedrijf in Nuth

Als u op zoekt bent naar een touringcar in Nuth, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eventliner Tours is een touringcarbedrijf met een standplaats in Nuth. Wij vervoeren op duurzame wijze passagiers door het gehele land, onder andere van en naar Nuth. De groepen kunnen variëren van 10 tot wel 4000 personen. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare touringcars. Dus of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een schoolreis voor de hele school, wij regelen het voor u en daarbij denken wij graag met u mee.

Alles wat je moet weten over een touringcarbedrijf uit Nuth

Veel gestelde vragen

Onze touringcars hebben 20 tot 90 zitplaatsen. Hoeveel personen er in een touringcar passen is afhankelijk van het soort touringcar dat je huurt. Als je bij ons een touringcar huurt is er altijd een chauffeur aan boord om uw reis tot in de puntjes te verzorgen.

De kosten voor het huren van een touringcar kunnen erg verschillen. Een touringcar kan tussen de €300 tot €2500 per dag kosten. Deze kosten zijn allemaal afhankelijk van een paar factoren. Deze factoren zijn:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • De datum
  • Het tijdstip
  • Het aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

Wil je precies weten wat een touringcar je gaat kosten? Dan kan je het beste een aanvraagformulier invullen of telefonisch contact op nemen. Zo kan je duidelijkheid krijgen rondom de kosten voor jouw wensen en kunnen wij jou een passend voorstel aanbieden.

Heb je een aanvraagformulier ingevuld op onze website? Dan ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail. Als je deze prijsopgave wilt bevestigen, reageer dan op deze mail. Benoem in deze reactie de adresgegevens zodat wij de factuur bevestiging naar jou kunnen mailen.

Als de dag zover is zal jullie eigen chauffeur jullie welkom heten in de touringcar. De chauffeur zal tijdens het instappen de regels toelichten en vertellen hoe de dag gaat verlopen. Na afloop controleer je samen met de chauffeur of je niks achtergelaten hebt in de bus.

Een touringcar is een duurzame manier van reizen voor schoolreisjes, zakelijke reizen, feesten en partijen. Een touringcar heeft altijd een zeer ervaren chauffeur aan boord om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

Een touringcar is de manier om een kleine of grote groep mensen te vervoeren naar dezelfde bestemming. Je kan een touringcar gebruiken voor bedrijfsuitjes, zakelijk evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse busreizen, beurzen en congressen en zelfs voor festivals. Met een touringcar hoef je nooit meer te stressen over het vervoer en is alles voor je geregeld.

In Nederland zijn er veel lokale touringcar verhuurbedrijven. Eventliner Tours is een touringcar verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw gemakkelijk naar elke bestemmingen binnen of buiten Nederland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk verplaatsen. Vul het aanvraagformulier in als je een touringcar wilt huren. Voor meer informatie of maatwerk kan je het beste contact opnemen met ons via de telefoon.

Touringcarbedrijf in Nuth

Reviews van onze klanten

Iedere rit is verschillend en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een beoordeling. Hieronder kan je een kleine greep zien uit onze reviews. Wil je meer weten over onze service? Dan kan je het beste contact met ons opnemen. Tijdens zo’n contactmoment kunnen wij jou precies vertellen wat onze opties zijn als touringcarbedrijf.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Touringcarbedrijf in Nuth?