Touringcarbedrijf

Altijd passend vervoer beschikbaar bij ons touringcarbedrijf

De meest duurzame manier van vervoer over de weg! Uiteenlopend van schoolreisjes tot zakelijke reizen of feesten en partijen. Bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

Altijd passend vervoer

Touringcar huren bij ons touringcarbedrijf

Heeft u vervoer nodig naar een bijzondere locatie of voor een speciale gelegenheid? Ons touringcarbedrijf denkt graag met u mee. Naar een festival, concert of bedrijfsfeest, wij nemen al uw zorgen uit handen en brengen u veilig naar de gewenste locatie. Ook staan wij voor u klaar om de terugweg te verzorgen. Ons touringcarbedrijf heeft verschillende soorten bussen, de zitruimtes zijn naar wens aan te passen en u kunt ook de catering uit handen geven aan ons touringcarbedrijf. Een volledig verzorgde reis boekt u direct via het offerteformulier.

U kunt bij ons touringcarbedrijf voor vrijwel iedere bestemming terecht. Of u nu met collega’s een congres gaat bezoeken of u met een klein gezelschap een meerdaagse tour wilt maken. Wij zullen uw reis tot in de puntjes verzorgen en u een onvergetelijke reis bezorgen.

In het overzicht vindt u een opsomming van onze populaire bestemmingen. Staat uw gewenste bestemming hier niet tussen of wilt u een reis op maat? Laat ons dit gerust weten, we voorzien u graag van passend advies. Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact op middels het telefoonnummer: 0174 – 20 30 40

Touringcar met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en razendsnel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Toruingbus huren bij ons touringcarbedrijf?

Dit moet u doen

Vul het offerteformulier in

Hoe vollediger u het formulier invult, hoe sneller wij u van dienst kunnen zijn. We komen altijd met een op maat gemaakt voorstel die voldoet aan al uw wensen.

Ontvang een scherpe prijs

Na het inzenden van het offerteformulier gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Wij berekenen altijd de scherpste prijs en benoemen duidelijk alle kosten. U zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Ontspan en geniet van uw reis

heeft u alles in goede orde ontvangen? Dan zullen wij uw reis van A tot Z voorbereiden. U kunt rustig achterover leunen en genieten van de reis en uw gezelschap.

Touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf inschakelen

Ons touringcarbedrijf voor iedere gelegenheid

Wij vervoeren onze passagiers op de meest duurzame manier, onze chauffeurs weten als geen ander hoe ze u een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. U kunt bij ons terecht voor iedere gelegenheid. Vrijgezellenfeesten, bruiloften, schoolreisjes of bedrijfsfeestjes, ons behulpzame team maakt voor u een passende tour op maat. Doordat ons luxe wagenpark door het hele land in verschillende regio’s staat gestald, kunnen wij u in iedere regio van dienst zijn. Ook meerdaagse trips naar het buitenland kunnen wij uitstekend voor u verzorgen.

Ons touringcarbedrijf hecht veel waarde aan duidelijk communicatie en de beste prijs voor uw tour. Graag komen we met u in contact om al uw wensen in kaart te brengen en u een passend voorstel te doen. Vul het offerteformulier in en ontvang direct de beste prijs voor uw gezelschap.

Reviews van onze enthousiaste passagiers

Wij kijken hier met veel plezier op terug

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met een grote groep mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een touringcar.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google