Touringcar huren Zaandam

Het adres voor uw touringcar in Zaandam

De meest duurzame manier van vervoer over de weg, onder andere van en naar Zaandam. Uiteenlopend van schoolreisjes tot grote partijen. Ben je op zoek naar een partij die met jou meedenkt? Vul dan het formulier in.

Touringcar met chauffeur

Onze touringcar chauffeurs brengen je aangenaam, veilig en razendsnel naar de afgesproken bestemming.

Altijd een scherpe prijs

Het tarief in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en overige bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Touringcar huren Zaandam

Hoe huur je een touringcar in Zaandam?

Vraag eerst een offerte aan

Wil je een touringcar huren? Dan is de eerste stap een offerte aanvragen. Als je een offerte aanvraagt probeer deze dan zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij namelijk veel sneller de offerte naar jou opsturen. Iedere aanvraag die binnenkomt behandelen wij direct.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij jou aanvraag hebben ontvangen gaan wij meteen aan de slag. Wij berekenen de scherpste prijs voor jou. Op deze manier willen wij het voor jou zo voordelig mogelijk maken om een touringcar te huren in Zaandam. Heb je na ontvangst van de offerte nog vragen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Akkoord met de offerte? Wij doen de rest.

Als de offerte goed is bevallen regelen wij de rest. Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Wij zijn op tijd bij de afgesproken bestemming in Zaandam en zorgen voor een veilig vervoer van A naar B.

Touringcar huren Zaandam

Touringcar huren Zaandam

Touringcar huren in Zaandam

Als je op zoekt bent naar een touringcar in Zaandam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eventliner een touringcarmaatschappij met een standplaats in Zaandam. Wij vervoeren passagiers door het hele land. Wij kunnen groepen van 10 tot wel 4.000 personen vervoeren. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare touringcars. Wij denken graag met je mee. Heb je vervoer nodig voor een bedrijfsfeestje of een schoolreis? Bij ons is alles mogelijk. Vul het aanvraagformulier in en wij regelen het voor jou!

Alles wat je moet weten over een touringcar huren in Zaandam

Veel gestelde vragen

Onze touringcars hebben 20 tot 90 zitplaatsen. Hoeveel personen er in een touringcar passen is afhankelijk van het soort touringcar dat je huurt. Als je bij ons een touringcar huurt is er altijd een chauffeur aan boord om uw reis tot in de puntjes te verzorgen.

De kosten voor het huren van een touringcar kunnen erg verschillen. Een touringcar kan tussen de €300 tot €2500 per dag kosten. Deze kosten zijn allemaal afhankelijk van een paar factoren. Deze factoren zijn:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • De datum
  • Het tijdstip
  • Het aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

Wil je precies weten wat een touringcar je gaat kosten? Dan kan je het beste een aanvraagformulier invullen of telefonisch contact op nemen. Zo kan je duidelijkheid krijgen rondom de kosten voor jouw wensen en kunnen wij jou een passend voorstel aanbieden.

Heb je een aanvraagformulier ingevuld op onze website? Dan ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail. Als je deze prijsopgave wilt bevestigen, reageer dan op deze mail. Benoem in deze reactie de adresgegevens zodat wij de factuur bevestiging naar jou kunnen mailen.

Als de dag zover is zal jullie eigen chauffeur jullie welkom heten in de touringcar. De chauffeur zal tijdens het instappen de regels toelichten en vertellen hoe de dag gaat verlopen. Na afloop controleer je samen met de chauffeur of je niks achtergelaten hebt in de bus.

Een touringcar is een duurzame manier van reizen voor schoolreisjes, zakelijke reizen, feesten en partijen. Een touringcar heeft altijd een zeer ervaren chauffeur aan boord om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

Een touringcar is de manier om een kleine of grote groep mensen te vervoeren naar dezelfde bestemming. Je kan een touringcar gebruiken voor bedrijfsuitjes, zakelijk evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse busreizen, beurzen en congressen en zelfs voor festivals. Met een touringcar hoef je nooit meer te stressen over het vervoer en is alles voor je geregeld.

In Nederland zijn er veel lokale touringcar verhuurbedrijven. Eventliner Tours is een touringcar verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw gemakkelijk naar elke bestemmingen binnen of buiten Nederland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk verplaatsen. Vul het aanvraagformulier in als je een touringcar wilt huren. Voor meer informatie of maatwerk kan je het beste contact opnemen met ons via de telefoon.

Touringcar huren in Zaandam

Reviews van onze klanten

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een beoordeling. Dus wat je hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Wil je meer over onze service weten? Dan is het verstandig om contact op te nemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en precies vertellen wat de opties zijn bij het huren van touringcars.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Touringcar huren in Zaandam?