DutchEnglish
DutchEnglish

Touringcar huren Duiven

Het adres voor uw touringcar in Duiven
De meest duurzame manier van vervoer over de weg, onder andere van en naar Duiven. Uiteenlopend van schoolreisjes tot grote bedrijfsfeesten. Zoekt u een partij die met u meedenkt? Vul dan het formulier in.

Touringcar met chauffeur

Onze chauffeurs brengen je comfortabel, veilig en ontzettend snel naar uw bestemming.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat u altijd veilig aankomt.

Touringcar Duiven

Touringcar huren in Duiven

Vraag eerst een offerte aan

Bij uw offerte aanvraag willen wij u vragen om zo volledig mogelijk te zijn. Dan kunnen wij namelijk veel sneller een offerte opsturen. Iedere aanvraag behandelen wij direct.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Wij gaan aan de slag als wij uw aanvraag hebben ontvangen. Daarbij berekenen wij altijd de scherpste prijs. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij spoedig contact op.

En daarna doen wij de rest

Als de offerte goed is bevallen, dan regelen wij de rest. Ontzorgen noemen wij dat. Wij zijn op tijd op de afgesproken bestemming en vervoeren iedereen veilig van A naar B.

Touringcar huren Duiven

Touringcar Duiven

Touringcar huren in Duiven

Als u op zoekt bent naar een touringcar in Duiven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eventliner Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Duiven. Wij vervoeren op duurzame wijze passagiers door het gehele land, onder andere van en naar Duiven. De groepen kunnen variëren van 10 tot wel 4000 personen. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare touringcars Dus of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een schoolreis voor de hele school, wij regelen het voor u en daarbij denken wij graag met u mee.

Touringcar huren in Duiven

Reviews van onze klanten

Iedere rit is anders en bij iedere rit is onze touringcar gevuld met een grote groep mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Dus wat u hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een touringcar.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Touringcar huren in Duiven?