Touringbus huren Baarle

Het adres voor uw touringbus in Baarle

De meest milieuvriendelijke manier van vervoer over de weg, onder andere van en naar Baarle. Uiteenlopend van schoolreisjes tot grote feesten. Ben je op zoek naar een betrouwbare organisatie? Vul dan het formulier in.

Touringcar met chauffeur

Onze eigen chauffeurs brengen je aangenaam, secuur en pijlsnel naar je bestemming.

Altijd een scherpe prijs

In onze offertes zijn de kosten van het parkeren, de tol en andere bijkomende kosten meegerekend.

Volkomen veilig vervoer

Onze bus voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Touringbus huren Baarle

Hoe huur je een touringbus in Baarle?

Vraag een offerte aan

De eerste stap is een offerte aanvragen. Probeer tijdens het invullen van de aanvraag zo specifiek mogelijk te zijn. Op deze manier kunnen wij sneller een offerte naar jou opsturen.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij een aanvraag ontvangen behandelen wij deze direct en sturen wij de offerte meteen op. Bij het maken van deze offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs voor jou. Heb je nog vragen over de offerte? Neem dan contact op en wij zullen alle vragen die je hebt beantwoorden.

Akkoord met de offerte? Wij doen de rest.

Ben je akkoord gegaan met de offerte? Dan regelen wij de rest. Jij hebt dus geen reden meer om te stressen. Wij zijn altijd op de afgesproken tijd op locatie in Baarle en vervoeren jouw gehele gezelschap veilig van A naar B. Wij regelen alles en jij kan van je dag genieten!

Touringbus huren Baarle

Touringbus huren Baarle

Touringbus huren in Baarle

Als je op zoekt bent naar een touringbus in Baarle, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Eventliner hebben standplaatsen in Baarle en de rest van Nederland. Wij vervoeren passagiers door het binnen- en buitenland. De groepen kunnen variëren van 10 tot wel 4.000 personen. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare touringbussen. Dus of het nu gaat om een enorm bedrijfsfeestje of een schoolreisje voor de hele school, wij regelen het voor jou en daarbij denken wij graag met je mee.

Alles wat je moet weten over een touringbus huren in Baarle

Veel gestelde vragen

Onze bussen beschikken over 20 tot 90 zitplaatsen. De zitplaatsen kunnen per touringbus verschillen. Dit is afhankelijk van het soort touringbus dat je huurt. Bij onze touringbussen kan je altijd rekenen op een chauffeur die jouw reis tot in de puntjes verzorgt.

Een touringbus kan in prijs variëren van €300 tot €2500 per dag. Door variabele factoren kunnen de kosten voor het huren van een touringbus verschillen. Bij de kosten voor de huur van een touringbus, wordt met de volgende factoren rekening gehouden:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • De datum
  • Het tijdstip
  • Het aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

Wil je precies weten hoeveel je kwijt bent voor de huur van een touringbus? Vul dan een aanvraagformulier in of bel naar Eventliner Tours. Op deze manier kunnen wij jou een passend voorstel aanbieden.

Heb je een aanvraagformulier ingevuld op onze website? Dan ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail. Als je deze prijsopgave wilt bevestigen, reageer dan op deze mail. Benoem in jouw reactie de adresgegevens zodat wij de factuur bevestiging naar jou kunnen mailen.

Als de dag eindelijk zover is zal jullie eigen chauffeur jullie welkom heten in de touringbus. De chauffeur zal tijdens het instappen de regels toelichten en vertellen hoe de dag gaat verlopen. Na afloop controleer je samen met de chauffeur of je niks achtergelaten hebt in de bus.

Een touringbus is een duurzame manier van reizen voor schoolreisjes, zakelijke reizen, feesten en partijen. Een touringcar heeft altijd een zeer ervaren chauffeur aan boord om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

Als je een touringbus huurt kan je zeer gemakkelijk een kleine of grote groep mensen vervoeren. Moet je met een grote groep mensen naar bijvoorbeeld een beurs dan is een touringbus de oplossing. Met een touringbus kan je naar iedere gewenste bestemming en heb je nooit meer stress over het vervoer. Bestemmingen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, busreizen, congressen en zelfs festivals.

Eventliner Tours is een touringbus verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw gemakkelijk naar elke bestemmingen binnen- of buitenland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk vervoeren. Wil je een touringcar huren? Vul dan het aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op.

Touringbus huren in Baarle

Reviews van onze klanten

Elke rit is verschillend en bij alle ritten zijn onze touringbussen gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een beoordeling. Dus wat je hieronder ziet is een kleine greep uit onze reviews. Als je meer wilt weten over de kwaliteit van onze service, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou dan precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van touringbussen.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Touringbus huren in Baarle?