Touringbus huren Albrandswaard

Het adres voor uw touringbus in Albrandswaard

De meest duurzame manier van vervoer over de weg, onder andere van en naar Albrandswaard. Dit kan afwisselen tussen grote bedrijfsfeesten en schoolreisjes. Zoek je een bedrijf die met jou meedenkt? Vul dan het formulier in.

Touringcar met chauffeur

Onze buschauffeurs brengen je aangenaam, secuur en super snel naar de afgesproken bestemming.

Altijd een scherpe prijs

Bij ons tarief is altijd parkeren, tol en andere bijkomende kosten inbegrepen.

Volkomen veilig vervoer

Onze bus voldoet aan de hoogste veiligheidsmaatregelen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Touringbus huren Albrandswaard

Hoe huur je een touringbus in Albrandswaard?

Vraag een offerte aan

De eerste stap is een offerte aanvragen. Probeer tijdens het invullen van de aanvraag zo specifiek mogelijk te zijn. Op deze manier kunnen wij sneller een offerte naar jou opsturen.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij een aanvraag ontvangen behandelen wij deze direct en sturen wij de offerte meteen op. Bij het maken van deze offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs voor jou. Heb je nog vragen over de offerte? Neem dan contact op en wij zullen alle vragen die je hebt beantwoorden.

Akkoord met de offerte? Wij doen de rest.

Ben je akkoord gegaan met de offerte? Dan regelen wij de rest. Jij hebt dus geen reden meer om te stressen. Wij zijn altijd op de afgesproken tijd op locatie in Albrandswaard en vervoeren jouw gehele gezelschap veilig van A naar B. Wij regelen alles en jij kan van je dag genieten!

Touringbus huren Albrandswaard

Touringbus huren Albrandswaard

Touringbus huren in Albrandswaard

Op zoek naar een touringbus in Albrandswaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Eventliner een touringcarmaatschappij met een standplaats in Albrandswaard. Wij vervoeren passagiers door het hele land. Wij kunnen met onze grote vloot aan touringcars wel van 10 tot 4.000 personen vervoeren. Heb je vervoer nodig voor een bedrijfsfeest of een schoolreis? Bij ons is alles mogelijk. Vul het aanvraagformulier in en wij regelen het voor je!

Alles wat je moet weten over een touringbus huren in Albrandswaard

Veel gestelde vragen

Onze bussen beschikken over 20 tot 90 zitplaatsen. De zitplaatsen kunnen per touringbus verschillen. Dit is afhankelijk van het soort touringbus dat je huurt. Bij onze touringbussen kan je altijd rekenen op een chauffeur die jouw reis tot in de puntjes verzorgt.

Een touringbus kan in prijs variëren van €300 tot €2500 per dag. Door variabele factoren kunnen de kosten voor het huren van een touringbus verschillen. Bij de kosten voor de huur van een touringbus, wordt met de volgende factoren rekening gehouden:

  • Planning van de dag
  • Bestemming
  • De datum
  • Het tijdstip
  • Het aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rij- en rusttijden

Wil je precies weten hoeveel je kwijt bent voor de huur van een touringbus? Vul dan een aanvraagformulier in of bel naar Eventliner Tours. Op deze manier kunnen wij jou een passend voorstel aanbieden.

Heb je een aanvraagformulier ingevuld op onze website? Dan ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail. Als je deze prijsopgave wilt bevestigen, reageer dan op deze mail. Benoem in jouw reactie de adresgegevens zodat wij de factuur bevestiging naar jou kunnen mailen.

Als de dag eindelijk zover is zal jullie eigen chauffeur jullie welkom heten in de touringbus. De chauffeur zal tijdens het instappen de regels toelichten en vertellen hoe de dag gaat verlopen. Na afloop controleer je samen met de chauffeur of je niks achtergelaten hebt in de bus.

Een touringbus is een duurzame manier van reizen voor schoolreisjes, zakelijke reizen, feesten en partijen. Een touringcar heeft altijd een zeer ervaren chauffeur aan boord om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

Als je een touringbus huurt kan je zeer gemakkelijk een kleine of grote groep mensen vervoeren. Moet je met een grote groep mensen naar bijvoorbeeld een beurs dan is een touringbus de oplossing. Met een touringbus kan je naar iedere gewenste bestemming en heb je nooit meer stress over het vervoer. Bestemmingen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, evenementen, bruiloften, schoolreisjes, dagtochten, busreizen, congressen en zelfs festivals.

Eventliner Tours is een touringbus verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw gemakkelijk naar elke bestemmingen binnen- of buitenland brengen. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk vervoeren. Wil je een touringcar huren? Vul dan het aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op.

Touringbus huren in Albrandswaard

Reviews van onze klanten

Elke rit is verschillend en bij alle ritten zijn onze touringbussen gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Hieronder staat dus een kleine greep uit onze reviews. Wil je meer weten over onze service? Dan kan je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou dan precies vertellen wat de mogelijkheden zijn bij het huren van een touringbus.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Touringbus huren in Albrandswaard?