Partybus huren Wageningen

Het adres voor jouw partybus in Wageningen

Wij vervoeren passagiers op een milieuvriendelijke manier onder andere van en naar Wageningen. Dit kan zich variëren tussen kleine bedrijfsfeesten en grote evenementen. Dus wil jij een partybus huren? Vul dan het aanvraagformulier in.

Feestbus met chauffeur

Onze eigen chauffeurs brengen je aangenaam, veilig en snel naar de uitgekozen locatie.

Altijd een scherpe prijs

Het tarief in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze partybussen voldoen aan de allerhoogste veiligheidsmaatregelen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Partybus Wageningen

Hoe huur je een partybus in Wageningen?

Vraag eerst een offerte aan

Wil je een partybus huren in Wageningen? Dan is de eerste stap een offerte aanvragen. Probeer tijdens het invullen van deze aanvraag zo specifiek mogelijk te zijn. Op deze manier kunnen wij sneller een offerte naar jou opsturen. Iedere aanvraag die binnenkomt behandelen wij direct.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij een partybus aanvraag ontvangen behandelen wij deze direct en sturen wij de offerte meteen op. Bij het maken van deze offerte berekenen wij altijd de scherpste prijs voor jou. Heb je nog vragen over de offerte? Neem dan contact op en wij zullen alle vragen die je hebt direct beantwoorden.

Akkoord met de offerte? Wij doen de rest.

Ben je akkoord gegaan met de offerte? Dan regelen wij de rest. Jij hebt dus geen reden meer om te stressen. Wij zijn altijd op de afgesproken tijd op locatie in Wageningen en vervoeren jouw gehele gezelschap veilig van A naar B. Wij regelen alles en jij kan van je dag genieten!

Partybus huren Wageningen

Partybus Wageningen

Partybus huren in Wageningen

Ben je op zoek naar een partybus in Wageningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eventliner is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Wageningen. Elk jaar vervoeren wij ruim een miljoen mensen met onze partybussen, onder andere van en naar Wageningen. Wij kunnen groepen van 18 tot wel 1800 personen vervoeren. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare partybussen. Dus wil je dat het feestje onderweg al start? Neem dan contact op door middel van het contactformulier.

Alles wat je moet weten over een partybus huren in Wageningen

Veel gestelde vragen

De partybus heeft 20 tot 90 zitplaatsen. Het aantal personen dat in de bus past, is afhankelijk van welke partybus je huurt. Ook is het mogelijk om met minder personen een partybus te huren, dit komt mede door de gezellige zitopstelling in groepjes van vier.

Alle partybussen zijn voorzien van tafeltjes, een grote koelkast, een goede geluidinstallatie en feestverlichting. Ook is het mogelijk om zelf muziek af te spelen via Bluetooth of je telefoon op de laden via de USB oplaadpunten.

Een partybus is niet te vergelijken met een omgebouwde stadsbus.

Een partybus huren kost tussen de €300,- en €2500,- euro per dag, de kosten voor het huren van een partybus is voor elke rit verschillend.
Waar vertrekt de bus en waar gaan jullie naar toe? Hoeveel personen gaan er mee met de partybus? En hoelang wil je over de rit doen? Om goed uit te rekenen wat een partybus huren kosten, wordt er rekening gehouden met een aantal factoren:

 

– Planning van de dag

– Bestemming

– De datum en de tijden

– Het aantal personen

– Aantal uren van standplaats tot standplaats
– Rij- en rusttijden

 

Partybus huren prijs, is een veel gezochte zoekopdracht in Google. Deze vraag is het best te beantwoorden wanneer je het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult of telefonisch contact opneemt. Dit schept veel duidelijkheid rondom jouw wensen en kan er een passend voorstel worden gedaan.

Een partybus vraag je aan bij ons via het formulier op de website.

Vervolgens ontvang je vaak dezelfde dag nog een prijsopgave via de mail.

Wil je de partybus bevestigen? Reageer dan op de prijsopgave.
Vermeld daarbij ook jouw (huis/bedrijfs)-adresgegevens zodat er een factuur ter bevestiging kan worden gemaild. Na het ontvangen van de factuur dien je deze te controleren.

De dag is zover jullie de chauffeur heet jullie van harte welkom in de partybus. Tijdens het instappen licht de chauffeur de regels toe en verteld hoe jullie dag zal verlopen. In de partybus kan je ook zelf muziek af te spelen via Bluetooth en je telefoon op te laden via de USB oplaadpoorten. Ook zijn er gekoelde draken te koop aan boord.

Na afloop loop je samen met de chauffeur een rondje door de bus om te controleren of jullie niets hebben achter gelaten. Geniet van jullie reis!

Een partybus is een bus die volledig is omgebouwd als rijdende feestlocatie. Het is een sfeervol aangeklede bus met diverse laser en discolampen en een indrukwekkende geluidsinstallatie. Aan boord van een partybus is er altijd een grote koelkast gevuld met koude dranken. Een enthousiaste chauffeur heet jouw en je gezelschap van harte welkom en maakt er samen met jouw groep een onvergetelijke dag van. Speel je eigen muziek af via bluetooth en laat je telefoon op via usb aansluiting. Je kun het zo gek maken als je zelf wilt, dit is allemaal mogelijk in overleg met de verhuurder van de partybus.

Wanneer je een festival, concert of andere feestlocatie gaat bezoeken is er geen beter vervoer denkbaar dan een partybus. Je kunt samen met jouw gezelschap het feestje laten beginnen op de weg ernaartoe. Je wordt op de gewenste locatie gehaald en weer teruggebracht, je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer. Ultiem gemaakt en uitermate gezellig!

Er zijn meerdere bedrijven die een partybus verhuren. Eventliner Tours is een partybus verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Hierdoor is Eventliner Tours inzetbaar naar vrijwel ieder festival, concert of andere bestemming binnen of buiten Nederland. Met een ruime vloot aan diverse bussen is er voor iedere groepsgrootte altijd een passende bus beschikbaar. Er kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen tegelijk worden vervoerd naar vrijwel iedere gewenste locatie. Je kunt via het aanvraagformulier op de website eenvoudig een ritje met de partybus aanvragen. Je kunt zowel een enkele reis als een retour boeken via dit aanvraagformulier. Voor meer informatie of maatwerk kun je het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Eventliner Tours.

Partybus huren in Wageningen

Reviews van onze klanten

Iedere rit is anders en bij elke rit is onze partybus gevuld met gezellige mensen. Slechts een enkeling vragen wij om een review. Hieronder kan je een klein deel van onze reviews lezen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze service? Dan kan je het beste contact met onze opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en precies vertellen wat de opties zijn bij het huren van een partybus.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Partybus huren in Wageningen?