Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Haaglanden, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Eventliner Tours kunt u elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.

Specialist in busvervoer
Met een divers wagenpark tot ons beschikking bieden we comfortabele en veilige touringcars, een partybus en lijn-tourbussen. We onderscheiden ons door een intensieve samenwerking met onze klanten, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het organiseren van het vervoer bij een evenement of festival is een vak apart en Eventliner Tours heeft zich hierin door jarenlange ervaring gespecialiseerd. Jaarlijks vervoeren we duizenden event en festival bezoekers door het hele land met pendelbussen of per luxe touringcar.

Uw schoolreis begint bij Eventliner Tours
Het schoolreisje is voor veel leerlingen en docenten het hoogtepunt van het jaar, zeker al staat er een dagje Efteling, Drievliet, Walibi World of een ander pretpark op het programma. Naast het huren van een bus kunt u bij Eventliner ook gemakkelijk, snel en voordelig entreebewijzen regelen. Niet alleen voor het basisonderwijs, maar ook voor middelbare scholen zijn wij het juiste adres.

Begint uw reis bij ons?
Wij horen graag van u en gaan graag de samenwerking met u aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *