Feestbus huren Oegstgeest

Het adres voor jouw feestbus in Oegstgeest

Wij vervoeren passagiers op een betrouwbare manier onder andere van en naar Oegstgeest. Dit kan zich variëren tussen kleine bedrijfsfeesten en grote evenementen. Dus ben jij op zoek naar een feestbus? Vul dan het formulier in.

Feestbus met chauffeur

Onze feestbus chauffeurs brengen je comfortabel, secuur en onwijs snel naar de afgesproken locatie.

Altijd een scherpe prijs

De prijs in onze offertes is altijd inclusief parkeren, tol en andere bijkomende kosten.

Volkomen veilig vervoer

Onze feestbussen voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen, zodat jij altijd veilig aankomt.

Feestbus Oegstgeest

Hoe huur je een feestbus in Oegstgeest?

Vraag eerst een offerte aan

Wil je een feestbus huren? Dan is de eerste stap een offerte aanvragen. Als je een offerte aanvraagt probeer deze dan zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij namelijk veel sneller de offerte naar jou opsturen. Iedere aanvraag die binnenkomt behandelen wij direct.

Je ontvangt van ons een scherpe prijs

Zodra wij jou aanvraag hebben ontvangen gaan wij meteen aan de slag. Wij berekenen de scherpste prijs voor jou. Op deze manier willen wij het voor jou zo voordelig mogelijk maken om een feestbus te huren in Oegstgeest. Heb je na ontvangst van de offerte nog vragen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

En daarna doen wij de rest

Als de offerte goed is bevallen regelen wij de rest. Wij zijn op tijd met de feestbus bij de afgesproken bestemming in Oegstgeest en zorgen voor een veilig vervoer van A naar B. Je hoeft je dus niet meer druk te maken over het vervoer en je kan van je dag genieten.

Feestbus huren Oegstgeest

Feestbus Oegstgeest

Feestbus huren in Oegstgeest

Ben je op zoek naar een feestbus in Oegstgeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Eventliner hebben standplaatsen in Oegstgeest en de rest van Nederland. Jaarlijks vervoeren wij ruim 1.000.000 mensen van en naar Oegstgeest met onze feestbussen. Wij kunnen groepen van 18 tot wel 1800 personen vervoeren. Dit komt door onze grote vloot aan beschikbare feestbussen. Dus wil je dat het feestje onderweg al start? Neem dan contact op door middel van het contactformulier.

Alles wat je moet weten over een feestbus huren in Oegstgeest

Veel gestelde vragen

Onze feestbussen hebben een zitplaatsenaantal van 20 tot 90 stoeltjes. Wij hebben verschillende feestbussen voor een verschillend aantal personen. Door onze gezellige zitopstellingen in groepjes van 4 is het ook mogelijk om een feestbus te huren met minder personen.

Geen enkele feestbus kan je vergelijken met omgebouwde stadbussen. Onze feestbussen zijn voorzien van tafeltjes, een koelkast, geluidinstallatie en feestverlichting. Je kan muziek afspelen via Bluetooth en telefoons kunnen zelfs opgeladen worden.

De prijzen voor feestbussen zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Elke rit in een feestbus is namelijk verschillend. Vaak ligt het huren van een feestbus tussen de €300 en €2500. De factoren waar de prijs afhankelijk van is, zijn:

  • De dagplanning
  • Bestemming
  • De datum
  • Tijdstippen
  • Aantal personen
  • Aantal uren van standplaats tot standplaats
  • Rijtijden
  • Rusttijden

Zoals je misschien wel ziet kunnen de prijzen erg variëren. Als je precies wilt weten wat een feestbus je gaat kosten kan je het beste een aanvraagformulier invullen of bellen naar Eventliner Tours. Zo kunnen wij jou duidelijkheid geven rond te kosten en je een passend voorstel geven.

Als je een feestbus hebt aangevraagd via onze website ontvang je vaak nog dezelfde dag een prijsopgave via de mail. Wil je de feestbus ook meteen bevestigen? Reageer dan op deze prijsopgave en vermeld ook gelijk jouw adresgegevens. Vervolgens zullen wij jou een factuur sturen.

Op de dag zelf zal jullie chauffeur je eerst welkom heten in de feestbus. De chauffeur zal de regels uitleggen en vertellen hoe de dag gaat verlopen. Tijdens de rit in de feestbus kan je zelf muziek afspelen en eventueel gekoelde dranken kopen. Na afloop loopt onze chauffeur samen met jou een controleronde door de bus om te kijken of jullie niks vergeten zijn.

Een feestbus is een sfeervol aangeklede bus met discolampen, lasers en geluidinstallatie. In de bus is er een koelkast te vinden vol met koude dranken. Één van onze chauffeurs rijdt jullie naar de bestemming en zal er een onvergetelijke dag van maken. In overleg met ons kan je jouw rit in de feestbus zo gek maken als je wilt!

Een feestbus is het ideale vervoer naar een festival, concert of andere feestlocatie. Je hoeft niet meer met jouw gezelschap in het openbaar vervoer. Geniet al van een feestje voordat je op de bestemming bent aangekomen. Je wordt op de gewenste locatie opgehaald en gebracht. Geen zorgen meer over het vervoer en ultiem genieten!

Er zijn veel verschillende feestbus verhuurbedrijven in Nederland. Wij van Eventliner Tours zijn een feestbussen verhuurbedrijf met standplaatsen door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel elk festival of andere feestbestemming in het binnen- of buitenland inzetbaar zijn. Wij kunnen groepsgroottes van 20 tot 4000 personen vervoeren. Vraag jouw ritje aan in een feestbus via het aanvraagformulier. Voor meer informatie of maatwerk kan je het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Eventliner Tours.

Feestbus huren in Oegstgeest

Reviews van onze klanten

Bij iedere rit is onze feestbus gevuld met gezellige mensen. Slechts een paar vragen wij om een review. Hieronder kunt u een kleine greep zien uit onze reviews. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze service? Dan kan je het beste contact met onze opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en precies vertellen wat onze mogelijkheden zijn bij het huren van een feestbus.

Jordy Vluggen

5/5

Geweldige service en alles volgens afspraak uitgevoerd. Schone bus met goeie muziek. Ook de prijs is zeer concurrerend. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

Geplaatst op:

Google

Jacco Deken

5/5

De bus was keurig op tijd en de gehele reis was goed verzorgd. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten!

Geplaatst op:

Google

Bob Weekenborg

5/5

Het pils stond koud, de chauffeur was top en ik weet verder niet zo veel meer. Mooie manier om een feest af te sluiten (of te beginnen).

Geplaatst op:

Google

Aldert Jager

5/5

Het bier lag bij binnenkomst al koud op een strategische plek in de bus. De muziek stond hard maar niet zo hard dat er niet goed geconverseerd kon worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor uw feesttripjes.

Geplaatst op:

Google

Feestbus huren in Oegstgeest?